(KUVA:
JPS rynnistää nuoruuden innolla Bandyliigan loppusarjaan,
Timo Knuuttilan [taustalla] opein.)
(Keski-Suomen Viikkolehti 24.2.2011)
JPS nuorin voimin Bandyliigan loppusarjaan
Jyväskylän Seudun Palloseura
 on edennyt viiden vuoden tauon jälkeen Bandyliigan loppusarjaan, eli pudotuspeleihin. Sarjajärjestelmä on tosin hieman muuttunut, mutta JPS:n saavutus on hyvä. Nuori joukkue on säilyttänyt tasonsa ja taistelee Mikkelin Kamppareita vastaan. Pudotuspelien ensimmäinen osa pelattiin Viitaniemessä eilen illalla
(tulos: 2-4), toiset ottelut Mikkelissä tulevassa viikonvaihteessa.
Palloseuran valmentaja
Timo Knuuttila
arvioi jääpallokauden sujuneen hyvin. - Lähdimme tavoittelemaan koko joukkueen tason nostamista ja playoff-paikkaa, jotka molemmat onnistuivat. Kausi on mennyt myönteisesti ja runkosarjan 6. sija on pitkästä aikaa positio seuralle, mutta myös koko Keski-Suomen jääpalloilulle.
Palloseuran liigajoukkue on selvästi sarjan nuorin. – Joukkueemme keski-ikä on reilut
20v, joten olemme olleet liikkeellä hyvin nuorekkaalla joukkueella. Kun vielä huomioidaan, että yksittäisissä otteluissa meillä on pelannut tuntuvasti juniori-ikäisiä, tulokseemme pitää olla tyytyväinen.
Knuuttila kunnioittaa vastaan asettuvaa Kamppareita. – Naapurikaupungin joukkue on hyvä ja sillä on erittäin leveä materiaali. Yhden tai kahden pelipaikan täyttäminen ei ole ongelma. Kokemuksessa on myös eroja. Kun JPS:n joukkue on pääosin 1990-luvulla syntyneitä, Kampparit ovat sukupolvea kokeneempia. Mutta emme anna sen häiritä pelisuorituksia. Suuntaamme uuteen asetelmaan nuoruuden innolla, vahvistaa valmentaja.